PUUTARHAVAJA 6,7m2 SUNOR 2,5M X 2,5M

Ruohonleikkurin talli / Pihavarasto

Tuotekoodi: 6438168083810
Tilauskoodi: D0808
Sunor
PUUTARHAVAJA67m2SUNOR25MX25M_6438168083810_8.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 50 €
349,00 €
-13%
Ovh. 399,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 65,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
PUUTARHAVAJA 6,7m2 SUNOR

PUUTARHAVAJA 6,7m2 SUNOR - Edullinen pihavarasto!

Kaipaatko pihallesi suojaa kaikenlaiselle pihatavaroille kuten ruohonleikkureille, puutarhakoneille, työkaluille, harrastevälineille jne. ? Tässä on juuri sinulle edullinen sekä helppoasenteinen pihavarasto joka on pitkäikäinen, helppokäyttöinen, fiksun näköinen sekä kaiken lisäksi nopea ja miellyttävä kasata!

Tämä puutarhavaja on valmistettu laadukkaista materiaaleista kuten pokatusta, lujasta teräsrungosta ja puutarhavajan kuori on pinnoitettua teräslevyä jotka takaavat pihavarastolle pitkän käyttöiän. Tämä ajaton, sinkityllä metallirungolla oleva Sunorin laadukas pihavarasto tuplaovilla sekä harjakatolla sopii hyvin sekä koti- että mökkipihaan. Tukevarakenteinen ja erittäin kestävä puutarhavaja säilöö ja pitää välineet järjestyksessä vuodesta toiseen. 

Pihavajalle löytyy helposti erilaisia käyttökohteita. Pihavaja sopii esimerkiksi loistavasti polkupyörävarastoksi, sillä tähän pihavarastoon mahtuu useampi pyörä yhtäaikaa. Pihavarasto soveltuu myös harrastevarastoksi kun tilaa riittää niin kalastus- ja jalkapallotarvikkeille kuin puutarhatyökaluillekin.  Metallisesta puutarhavajasta saakin täydellisen suojan  ja säilytyspaikan  mm. ruohonleikkureille, moottorisahoille, trimmereille, mopoille, crossipyörille, mönkijöille, perämoottoreille sekä muille kulkupeleille. 

Pihavarasto on myös suosittu erllaisten rakennuskohteiden työmaakoppina sekä työmaavarastona työkaluille. Pihavarasto sopii kaikenlaiseen säilytykseen ja sääsuojaksi erilaisille työkaluille, menopeleille, klapeille, harrastevälineille, puutarhatyökaluille ja muille tuhansille tarvikkeille.

Tämä Sunorin puutarhavaja on ollut huippusuosiossa useamman vuoden ajan.  Laadukas sekä pitkäikäinen sinkitty teräsrunko tyylikkäällä katteella varustettuna sekä nopea ja helppo kasaus tekevät tästä suosionsa arvoisen! 

Tämän puutarhavajan kasaaminen on helppoa sen selkeiden kasausohjeiden ansiosta. Pihavarasto on helppo kasata esimerkiksi laatoituksen päälle, terassin päälle tai minne vain missä on vajan pohjan kokoinen pohja-ala alla. Voit myös perustaa vajan esimerkiksi laattakehän päälle.

 • Helppo ja nopea kasata
 • Maalattu pinta, väri: harmaa
 • 0,6mm sinkitty teräsrunko
 • 2 liukuovea
 • Oviaukon mitat (KxL): 159x110cm
 • Mitat (LxSxK): 2,46x2,46x2,02m
 • Kahdessa paketissa, pakettien koot noin 97x175x13cm ja 135x20x20cm
 • Pitkäikäinen
 • Laadukas 
 • Tyylikäs
Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@tuontitukku.fi
Lisätiedot
 • Paino: 80.00 kg
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus - Kaukokiito 65,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €