JÄÄKAIRAN TERÄKRUUNU + TERÄT RAPALA UR

Tilauskoodi: 52KL-MVUR0001
Rapala
JaaKAIRANTERaKRUUNUTERaTRAPALAUR_6416038102021_1.jpg
JaaKAIRANTERaKRUUNUTERaTRAPALAUR_6416038102021_2.jpg
alk. 59,00 €
 Valitse sopivuus
 Lisää ostoskoriin
JÄÄKAIRAN TERÄKRUUNU + TERÄT RAPALA UR - Useita kokoja!

TERÄKRUUNU RAPALA UR 115mm TERÄS


Kotimainen Rapala Ur Evo Metal Crown -teräkruunu on kestävä ja kätevä. Siinä on parhaasta teräksestä valmistetut vaihdettavat teräpalat. Ne voi vaihtaa vaikka järven jäällä mikäli kalastaja on varannut reppunsa lenkkiavaimen ja vaihtoterät. Nyt pilkkireissu ei mene pihalle mikäli epäonnisesti kairaat kiveen tai muuhun ”sattumaan”. 

Rapala Ur Evo Metal Crown -teräkruunu käy kaikkiin vaihdettavalla kruunulla varustettuihin Rapala Ur -jääkairoihin.

Päivitä vanha Rapala Ur Classic - jääkairasi! - Omistatko vanhan Rapala Ur (vihreä, punainen, sininen tai keltainen irtokruunulla varustettu) -jääkairan. Nyt voit päivittää sen Rapala Ur Evo Metal -kruunulla, jossa on kätevät vaihdettavat teräpalat. Ei enää kruununvaihtorumbaa, vaan hanki vaihtoteräpalat valmiiksi repun taskuun. Mikäli jäällä käy vahinko ja terät tylsyvät, voit vaihtaa heti uudet teräpalat. Tarvitset vain teräpalapaketin ja 8 mm lenkkiavaimen repun taskuun.

Kotimainen Rapala Ur Evo Red -jääkaira valmistetaan Jyväskylässä. Rapalan oman tehtaan etuja ovat tasalaatuinen teollinen tehdastuotanto, tehokas laadunvalvonta ja nopeampi tuotekehitys. Uuden sukupolven Rapala Ur Evo -kairojen valmistuksessa käytetään uuden tyyppisiä, moderneja ratkaisuja. Uuden tehtaan myötä on otettu käyttöön uuden vuosituhannen valmistustekniikkaa ja parempia ratkaisuja.

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@tuontitukku.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Postista 5,90 €
SmartPOST 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 9,90 €
Kotiinkuljetus - Kaukokiito 35,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €