HIIRENLOUKKU MULTI-KILL AMMATTIMALLI

Nopea sähköinen jyrsijäongelman poistaja

Tuotekoodi: 072868132605
Tilauskoodi: M260
Victor
HIIRENLOUKKUMULTI-KILLAMMATTIMALLI_072868132605_1.png
HIIRENLOUKKUMULTI-KILLAMMATTIMALLI_072868132605_2.png
HIIRENLOUKKUMULTI-KILLAMMATTIMALLI_072868132605_3.png
HIIRENLOUKKUMULTI-KILLAMMATTIMALLI_072868132605_4.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 19,05 €
139,95 €
-12%
Ovh. 159,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
HIIRENLOUKKU MULTI-KILL AMMATTIMALLI Elektroninen hiirenloukku Victor Multi-Kill jopa 10:lle hiirelle. Victor Multi-Kill hiiriansa on 100% varma ja nopea tapa päästä eroon hiiriongelmasta. Hiirenloukku on todella edullinen käyttää sillä 4:llä C-paris...

HIIRENLOUKKU MULTI-KILL AMMATTIMALLI

 

Elektroninen hiirenloukku Victor Multi-Kill jopa 10:lle hiirelle. Victor Multi-Kill hiiriansa on 100% varma ja nopea tapa päästä eroon hiiriongelmasta. 

Hiirenloukku on todella edullinen käyttää sillä 4:llä C-paristolla laite tappaa jopa 150 hiirtä. Laite vaatii tyhjennyksen aina 10 hiiren jälkeen. Loukun keltainen valo ilmoittaa että loukku on täynnä. Victor® Multi-Kill ™ Elektroninen hiirenloukku poistaa jyrsijäongelmasi nopeasti ja helposti. Kun loukkuun on asetettu syötti ja sijoitettu paikkaan missä hiiret liikkuvat, ei tarvitse tehdä muuta kuin kytkeä loukkuun virta ja hiirenloukku hoitaa loput! Toisin kuin perinteiset hiirenloukut, Victor® Elektroninen hiirenloukku antaa hiirelle korkeajännitteisen sähköiskun, joka tappaa hiiren sekunneissa. Victor® Elektroninen Hiirenloukku on erittäin taloudellinen käyttää, sillä se tappaa jopa 10 hiirtä ilman tarvetta tyhjentää säiliötä ja 150 hiirtä yksillä paristoilla (4kpl C-paristoja) ja tarjoaa 100% varmuuden - yksikään hiiri ei pakene loukusta. 

Sähköisen hiirenloukun toiminta

The Victor® Multi-Kill™ Elektroninen hiirenloukku on varustettu kahdella sisääntuloaukolla loukun sivulla. Portaikko johtaa hiiren ”Shock N' Drop” (sähköisku ja pudotus) tilaan, jossa syötti sijaitsee. Kun jyrsijä on sisällä, patentoitu tunnelin muotoilu viistettyine siivekkeineen pitävät hiiren paikoillaan ja estävät sen karkaamisen. Päästääkseen käsiksi syöttiin, hiiren on astuttava loukun sisällä olevan metallilevyn päälle, jolloin järjestelmä antaa nopeasti korkeajänniteiskun joka tehokkaasti tappaa hiiren sekunneissa.  Shock N' Drop osasto pyörähtää ympäri pudottaen kuolleen jyrsijän alapuolella olevaan säiliöön, jonka jälkeen loukku kytkeytyy automaattisesti päälle. Virtakytkimen yläpuolella oleva valo vilkkuu seitsemän päivää vihreänä osoittaen, että loukussa on kuollut hiiri. Keltainen valo osoittaa, että säiliö on täynnä ja punainen valo, kun loukun paristotaso on alhainen. Kuolleiden hiirien hävittäminen käy vaivattomasti; katkaise virta, liu'uta säiliö irti ja kaada hiiret suoraan roskakoriin. Sinun ei tarvitse koskea tai edes nähdä kuolleita jyrsijöitä. Loukku voidaan joko varastoida tai käyttää heti uudelleen.

Yksinkertainen käyttöönotto

  • Avaa loukun päällä oleva kansi ja aseta syötti. Käytä syöttinä runsaasti proteiinia sisältävää tuotetta (suklaa, maapähkinävoi), vain noin herneenkokoinen syötti riittää.
  • Avaa paristokotelon kansi ja lisää 4kpl C-paristoja
  • Sijoita loukku paikkaan, jossa olet havainnut hiiren jälkia tai jätöksiä. Loukku tulee sijoittaa niin että sisääntuloaukko ja portaat ovat seinää kohti.
  • Loukun ollessa paikallaan, käynnistä se. Vihreä valo vilkahtaa kerran osoittaen loukun olevan toiminnassa.

Turvallisuus edellä

  • Victor Multi-Kill elektronisessa loukussa on automaattinen turvakytkin, joka sammuttaa loukun kun sen kansi avataan. Loukku ei sisällä myrkkyjä tai kemikaaleja ja sitä on turvallista käyttää missä vaan.

 

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 20,00 €
(Kampanja voimassa 31.5.2019 asti.)

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@tuontitukku.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Postista 5,90 €
SmartPOST 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Posti Express 7,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 9,90 €
Kotiinkuljetus - Kaukokiito 35,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €