Tuotemerkit


Aino

Aino


Aino-tuotteet ovat jokaiseen kotiin sopivia talous- ja siivoustarvikkeita, joilla saa kodin siivottua vaivatta. Aino-siivoustuotteet sopivat erinomaisesti myös toimistojen ja yleisten tilojen siivoukseen ja kunnossapitoon.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Airam

Airam


Airam on pitkäikäinen suomalainen yritys, joka on tullut tunnetuksi kattavasta ja laajasta lamppuvalikoimastaan. Led-lamppujen, sisä- ja pihavalaisimien sekä sähkötarvikkeiden lisäksi valikoimastamme löytyy Airamin tunnelmallisia ja pitkäikäisiä kausivaloja ja valosarjoja, sekä kestäviä ja todella laadukkaita taloustarvikkeita, kuten mm. termospulloja ja kylmälaukkuja. Airamin tuotteet ovat taatusti toimivia ja laadukkaita!
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Axa

Axa


AXAn tuotteet ovat ovat laadukkaita, kestäviä työkaluja ja tarvikkeita kotikäyttöön ja ammattilaiselle. Valikoimastamme löytyy mm. paineilmatyökaluja sekä isoja tikkaita rakennustyömaille ja kotiin työpajalle.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Barrington Spruce

Barrington Spruce


Barrington Spruce -kuuset ovat ylellisiä ja tuuheita joulukuusia,joilla luot idyllistä ja taianomaista joulumieltä niin kotiin kuin pihaympäristöönkin. Joulukuusivalikoimasta löytyy perinteisiä vihreitä kuusia, mustia joulukuusia sekä modernimpia valkoisia luxus-joulukuusia, jotka sopivat erinomaisesti niin kodin keskeisimmälle paikalle kuin hotellien ja koulujen aulaankin. 
Muovikuusi  on erittäin helppokäyttöinen kuusi, sillä kuusta ei tarvitse kastella,  se ei aiheuta allergiaa vieraillekaan ja ei varistele neulasia. Lisäksi  kuusen tuuheissa oksissa neulaset pysyvät suorina ja siisteinä. Valikoimassamme on led-valoilla valaistuja kuusia sekä perinteisempiä joulukuuseja, joiden ympärille voi kietoa valoketjun tai valaista ne kuusenkynttilöillä. Hoitovapaan joulukuusen ansiosta jää aikaa paremmin joulun ihanaan tunnelmointiin kuuman glögin ja piparkakkujen ääressä.
Lisäksi valikoimissamme on aitoja, todella upeita luonnonkuusia, jotka ihastuttavat tasaisella tuuheudellaan ja näyttävyydellään.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Beisfjord

Beisfjord


Beisfjord -työvaatteet ja suojaimet ovat erinomaisia työvarusteita monipuoliseen työskentelyyn. Beisfjord -tuotteissa on erinomainen hinta-laatusuhde, ja työvaatteet, suojaimet ja työkäsineet sopivat niin harrastetyöskentelyyn kuin ammattikäyttöönkin. Beisfjord -työvaatteet ja suojaimet ovat tehty käyttömukavuutta ja kestävyyttä ajatellen, jotta työskentely olisi mahdollisimman miellyttävää, eikä Beisfjord -varusteiden käyttö tuontuisi epämukavalta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Bluefox

Bluefox


Blue Fox tarjoaa laadukkaita tarvikkeita niin kesä- kuin talvikalastukseenkin. Blue Fox -valikoimastamme löydät pilkkejä ja pilkkitarvikkeita ja uistimia kesäkalastukseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Boat Servicor

Boat Servicor


Boat Servicor -tuotteet koostuvat laadukkaista venetarvikkeista. Valikoimaan kuuluu mm. veneen moottorien varaosia, airoja sekä trailereiden varaosia. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Cellfast

Cellfast


Kaipaako kodin ja mökin puutarhatarvikkeet uusimista? Cellfastin puutarhan kastelutarvikkeet ovat huippulaadukkaita Euroopassa valmistettuja puutarhatarvikkeita, joissa on panostettu erityisesti ergonomiseen käyttöön, kestävyyteen ja muotoiluun. Cellfast onkin palkittu useasti erinomaisesta muotoilustaan, joten heidän tuotteet ovat erittäin käyttöystävällisiä. Etsitpä sitten uutta kasteluletkua puutarhaan tai uutta puutarharuiskua ja liittimiä vanhojen tilalle, Cellfastin tuotteet ovat erinomainen valinta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Crc

Crc


CRC on maailmanlaajuinen yritys, jonka tuotevalikoima koostuu huippulaadukkaista erikoiskelikaameista ja pesuaineista. CRC:n tuotteet sopivat niin kunnossapidon ammattilaisille kuin myös laatua arvostaville harrastajillekin. CRC:n tuotevalikoimasta löytyy kemikaaleja ja puhdistusaineita mm. teollisuuskäyttöön, autokorjaamoille, sähkötekniikoille ja muihin yleiskäytön korjaus- ja puhdistustöihin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Einhell

Einhell


Einhell:in työkalut ovat laadukkaita saksalaisia työkaluja, jotka erinomaisella hinta-laatusuhteellaan sopivat niin harrastelijalle kuin ammattikäyttöönkin. Einhellin työkaluvalikoima on todella kattava ja sieltä löytyy tarvikkeita ja työkaluja niin puuntyöstöön, metsurille kuin puutarhurillekin.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

ElectroGEAR

ElectroGEAR


ElectroGEAR:in tuotteet ovat ammattilaisille ja kuluttajille suunniteltuja sähkötarvikkeita, joissa yhdistyvät hyvä hinta ja kestävä laatu. Laajasta sähkötarvikevalikoimasta löytyy pienempien sähkötarvikkeiden ja asennusjohtojen lisäksi myös valaisimia, lämmittimiä ja sähkökeskuksia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Finnlumor

Finnlumor


Finnlumorin tuotteet koostuvat tunnelmallisista ja kauniista sisustusvalaisimista, valonauhoista ja valosarjoista. Tuontitukun Finnlumor-tuotevalikoimasta löytyy mm. valopuita ja valoketjuja kausivalaistukseen, sekä erilaisia sisustusvaloja niin kodin kuin julkistenkin tilojen lisävalaisuun.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Granhult hitsauslaitteet

Granhult hitsauslaitteetMonipuoliset, älykkäät ja edistykselliset Granhult hitsauslaitteet ja plasmaleikkurit ovat valmistettu nykyaikaisella laadukkaalla ja standartoidulla tekniikalla. Hitsauslaitteet ja plasmaleikkurit ovat täynnä huippuja komponentteja, jotka tekevät hitsauskoneista hinta-laatusuhteeltaan suorastaan voittamattomia sisältäen älykästä, pitkäikäistä ja laadukasta tekniikkaa todella kilpailukykyiseen hintaan.  Granhult hitsauslaitteille ja plasmaleikkureille annamme täyden ostosuosituksen! Granhult hitsauslaiteet ja plasmaleikkurit ovat suunniteltu siten että niitä voivat käyttää niin raskaansarjan ammattilaiset kuin aloittelevat hitsaajat sekä metallintyöstäjät. 

Granhult hitsauslaitteilla teet laadukasta saumaa, täyttöjä sekä lujia hitsauksia niin teräkseen, rst:lle, alumiinille, titaanille kuin monenlaisille korkeampilaatuisillekin metalleille.

Granhult plasmaleikkureilla leikkaat todella nopeasti ja helposti sähköä johtavia materiaaleja kuten terästä, rosteria, galvanoitua terästä, alumiinia, kuparia sekä messinkiä. Plasmaleikkurilla saa vaivattomasti laadukkaan leikkuujäljen.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


JokkMok

JokkMokMonipuolinen Jokkmok-kalastustarvikevalikoima tarjoaa laadukkaita välineitä ja varusteita niin harrastajalle kuin ammattilaisellekin. Tuontitukun Jokkmok-valkoimasta löytyy talvikalastukseen pilkkitarvikkeita, sähköperämoottoreita ja niiden varaosia, lisävarusteita kalastukseen sekä vetouisteluun ja verkkokalastukseen valikoituja laadukkaita tarvikkeita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Jonköping

Jonköping


Jonköpingin työkalut ja koneet ovat kestäviä ja käyttövarmoja työkoneita niin kotimetsurille kuin ammattilaisellekin. Jonköping moottorisahat ja puutarhan polttomoottorityökalut ovat hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä valinta koti- ja mökkikäyttöön. Koneiden lisäksi valikoimaan kuuluu Jonköpin varaosat ja irtomoottorit, sekä erittäin suositut metsurin turvahousut. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Karhu kärryt

Karhu kärryt


Kotimaiset Karhu -peräkärryt ja -trailerit ovat laadukkaita Ruukin teräksestä valmistettuja perävaunuja. Karhu peräkärryistä ja trailereistä löytyy kokoja pienestä peräkärryistä isompiin XL-kärryihin, ja peräkärryihin on saatavilla myös kestäviä, laadukkaita kuomuja. Lisäksi Karhu-vaunuihin on saatavilla lisälaitoja ja varaosia tarvittaessa. Trailereiden kokovalikoimasta löytyy niin jettitraileria kuin myös isommillekin soutuveneille ja moottoriveneille sopivia trailereita.
Trailerit ja peräkärryt voi joko noutaa myymälästä, tai tilata lähimpään Kaukokiidon terminaaliin verkkokaupan kautta. Toimitamme Karhu kärryt ja trailerit valmiiksi rekisteröitynä, jolloin sen voi laittaa suoraa auton peräkoukkuun ja viedä tienpäälle.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kartano

Kartano


Tuontitukun Kartano-tuotteet ovat kodin tarvikkeita ja sisustustuotteita, jotka sopivat jokaiseen kotiin. Kartano-sarja koostuu mm. sisustustuotteita ja kodin yleistarvikkeista. Tutustu valikoimaamme!
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Kwb

Kwb


Kwb-tarvikkeet ovat laadukkaita saksalaisia sähkötyökalujen tarvikkeita, joiden erinomainen hinta-laatusuhde sopii niin ammattilaiselle kuin harrastelijallekin. Tutustu laajaan Kwb -valikoimaamme ja tilaa tarvittavat sähkötarvikkeiden tuotteet itsellesi tai tutustu tuotteisiin myymälässämme.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Liiga maaliverkot

Liiga maaliverkot


Liigan urheiluverkot ja maalit ovat suunniteltu kestämään pohjoisen sääolosuhteita. Lätkämaalit ja jalkapallomaalit sopivat niin koti- kuin koulukentille, ja varaverkoista löytyy kokoja useisiin eri maaleihin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Littlest Pet Shop

Littlest Pet Shop


Ihastuttavat Littlest Pet Shop -hahmot ovat valloittaneet lasten sydämet, ja näitä pieniä figuureja löytyykin jo monen lapsen leluvalikoimasta. Pienien "petsien" kanssa on hauska keksiä erilaisia leikkejä, ja kokonsa vuoksi ne mahtuvat hyvin myös matkalle mukaan. Littlest Pet Shop -hahmoista saakin kerättyä ison kokoelman!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Magnum

Magnum


Magnumin huippulaadukkaat työkalut kestävät useiden vuosien käyttöä niin ammattilaisilla kuin harrastelijallakin. Magnumin työkaluvalikoimasta löytyy työvälineet rakentajalle, teollisuustyöntekijälle ja kunnossapitoon monipuolisiin työtehtäviin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Marine Pro

Marine Pro


Valikoimamme Marine Pron laadukkaat venetarvikkeet koostuvat mm. hydrauliohjaussarjoista ja niiden varaosista, sekä laadukkaista veneen lisävarusteista. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Maston

Maston


Suomalainen Maston on maailmallakin tunnettu laadukkaita maaleja valmista yritys, joista tunnetuimpia ovat spraymaalit niin kalustepinnoille kuin autoihinkin. Mastonin maalit tunnetaan kestävyydestään ja pitkästä käyttöiästään, sillä varsinkin aerosolimaalit kestävät todella pitkään. Valikoimastamme löytyy todella monipuolisesti erivärisiä maaleja erilaisille maalipinnoille, jolloin jokaisen sisustusmakuun löytyy varmasti miellyttäviä sävyjä. Olipa maalauskohteena sitten keittiön vanhat penkit tai auton uudet vanteet, valikoimastamme löytyy Mastonin maalit näihin käyttötarkoituksiin. Maalien lisäksi Mastonin valikoimasta löytyy myös autonhoitoaineita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Mirka

Mirka


Mirkan tuotteet ovat laadukkaita pintakäsittelyyn ja tarkkuushiontaan sopivia tarvikkeita, joita käyttävät niin ammattilaiset kuin harrastelijatkin. Mirkan hioma- ja kiillotustuotteet ovatkin maailmanlaajuisesti tunnetuja tuotteita, joiden laatu ja kestävyys ovat erinomaisia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Opal

Opal


Opalin tuotteet koostuvat laadukkaista sähkö- ja LVI-tarvikkeista. Etsitpä sitten sähköpistokkeita, asennuskaapeleita, elektroniikkatarvikkeita tai LVI-asennustarvikkeita, meidän laajasta ja kasvavasta valikoimasta löytyy paljon laadukkaita ammattilaiselle ja kuluttajalle sopivia tarvikkeita. Mikäli et löytänyt etsimääsi, voi tuotetoiveita esittää joko sähköpostitse tai puhelimitse asiakaspalveluumme.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Orthex

Orthex


Pohjoismaihin suunnitellut tyylikkäät ja käyttäjäystävälliset Orthexin tuotteet ihastuttavat selkeillä linjoillaan ja kestävyydellään. Valikoimamme Orthexin tuotteet ovat käytännöllisiä ja kestäviä kodin käyttötarvikkeita, jotka koostuvat monipuolisista säilytyslaatikoista ja keittiötarvikkeista. Orthex on helppo valinta!
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Power X-Change

Power X-Change


Markkinoiden kätevin tuoteperhe, joka tarjoaa uusinta akkutekniikkaa lompakkoa säästäen. Tätä kokonaisuutta on vaikea vastustaa!
Einhellin Power X-Change -tuoteperheen laitteet ja työkalut toimivat kaikki samalla 18V:n akulla, jolloin säästää selkeästi rahaa ja ympäristöä, sillä riittää kun akun ja laturin hankkii vain kerran. Power X-Change -akkutuoteperhe sisältää yli 40 eri työkalua, sekä kapasiteetiltaan vaihtelevia 18V:n akkuja.
Nykyaikaisen akkutekniikan ja yhdisteltävyyden lisäksi akkukäyttöisyys on yhä suositumpaa työkaluissa, sillä johdottomuus lisää huomattavasti käyttömukavuutta ja -turvallisuutta. Lisäksi yksi akku ja yksi laturi työpajalla ja puutarhassa vie vähemmän tilaa, puhumattakaan ympäristöllisistä hyödyistä.
Power X-Change -akuissa on kehittynyt litiumionitekniikka. Siinä ei ilmene muisti-ilmiöitä, ja se säilyttää täyden tehonsa myös pidemmän varastoinnin yhteydessä. Lisäksi ne ovat niin kevyitä, että pienempiäkin työkaluja on miellyttävä käyttää. Myös latausaika sekä optimaalinen kestoaika tekevät valinnan helpoksi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


ProBuilder

ProBuilder


Laatua arvostavalle harrastajalle sekä ammattilaiselle sopivat ProBuilderin tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyviä työkaluja kotitalliin sekä työpajoille. ProBuilderin kattava valikoima koostuu erilaisista työkaluista ja tarvikkeista. Valikoimasta löytyy mm. rakentajan työkaluja, korjaamotarvikkeita autopuolelle, käsityökaluja, sekä säilytysratkaisuja työkaluille ja pientavaralle.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Raja-aita tarvike

Raja-aita tarvike


Aitatarvikevalikoimastamme löytyy verkkoja monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Verkot ovat teräslangasta valmistettuja monipuoliseen yleiskäyttöön soveltuvia suojaverkkoja. Valikoimastamme löytyy mm. räystäsalusverkkoa, katiskaverkkoa kalastajalle, aitaverkkoa esimerkiksi lemmikkiaitauksen tekemiseen tai puutarhan rajaamiseen, sekä tiheäsilmäisiä jänisverkkoja ja myyräverkkoja puiden ja rakennuksien reunojen suojaamiseen. Aitaverkkojen lisäksi valikoimastamme löytyy erikokoisia ja -vahvuisia aitatolppia ja niihin sopivia lisäosia, kuten aitatolpanjalkoja sekä aitatolpanhattuja. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Rapala

Rapala


Kotimaiset Rapalan tuotteet ovat kuuluisia kestävista ja laadukkaista tuotteistaan. Sen laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle kalastajalle jotakin aina uistimista ja kalastustarvikkeista lämpimiin saappaisiin asti. Rapalan vaaput ovatkin maailman kuuluisimpia vaappuja, ja muiden kalastustarvikkeiden kanssa ne ovat yhdessä varma valinta menestyksellisille kalareissuille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Retki

Retki


Retki-tuotteet ovat kotimaisia laadukkaita ulkoilu- ja retkeilyvarusteita, jotka sopivat niin harrastajille kuin ammattilaisillekin. Retki-tuotteet on testattu Suomen luonnossa ja jopa etelänavan naparetkillä, joten ne kestävät monipuolisia ja vaihteleviä sääolosuhteita erinomaisesti. Retki-tuotteet ovatkin suunniteltu Suomen sääolosuhteita mielessä pitäen, ja niillä on pitkä käyttöikä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Salomon's Smoker King

Salomon's Smoker King


Salomon's Smoker King -savustimilla valmistat herkulliset herkulliset pitoruoat kotona ja mökillä! Sähkösavustimella lihan valmistus on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Kestävä savustuspönttö on näppärä kantaa mukaan niin kesämökille kuin venesatamaankin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Shimano

Shimano


Erä -lehti on nimennyt Shimanon "vuosituhannen parhaaksi kelavalmistajaksi" eikä suotta, sillä Shimanon kelat ja vavat vakuuttavat joka vuosi kestävyydellään ja käyttöystävällisyydellään. Shimanon valmistuksessa on otettukin huomioon pohjoisen olosuhteet ja Shimanon tuotteista näkee, että ne ovat kalastajien suunnittelemia huippuyksityiskohtia myöten. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Stinger lohi

Stinger lohi


Stinger on uistelijoiden ja ammattikalastajien suosima laadukas kalastusmerkki, joka valmistaa kestäviä ja hienouintisia uistimia erityisesti vetouisteluun. Kokeile ja vakuutu!
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Sufix Siimat

Sufix Siimat


Kalan ja kalastajan välinen tärkein yhteys on siima, siksi kannattaa valita Sufix. Sufix-laatuun voi varmasti luottaa, valitsetpa monofiili- tai monikuitusiiman missä hintaluokassa tahansa, sillä Sufix tekee pistokokeita valmistuseriin. Sufix valmistaakin yli 35 vuoden kokemuksella maailman parhaimpia siimoja niin kesäkalastukseen kuin pilkillekin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Taito

Taito


Taito-tuotteet ovat kodin pientarviketta, johon sisältyy mm. pienrautatuotteita, maalaustarvikkeita sekä muita kodin työvälineitä ja tee-se-itse -tarvikkeita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Texas Steel

Texas Steel


Jos etsit laadukasta grilliä tai grillitarvikkeita, on Texas Steel -grilli varma valinta. Laadukkaasti viimeistellyistä, kestävistä grilleistä löytyy vaihtoehtoja niin pieniin grillaushetkiin kuin isompiinkin grillijuhliin. Texas -kaasugrillit kruunaavat terassin ja kesäkeittiön ilmeen jykevillä ja tyylikkäillä ulkomuodoillaan. Jos et osa päättää minkä grillin valitsisit valikoimastamme, valitse Texas ja et tule pettymään!
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Trampoliini

Trampoliini


Trampoliinilla hyppiminen on leikkiä, hauskanpitoa ja liikuntaa samaan aikaan. Trampoliinihyppely kehittää mm. lihasvoimaa ja lihaskestävyyttä sekä kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä. Lisäksi hyppely on erinomainen keino parantaa tasapainoa ja ketteryyttä. Backflip -trampoliinit ja trampoliinitarvikkeet ovat laadukkaita joka kotiin sopivia tuotteita. Katso valikoimaa ja valitse itselle tai perheellesi sopivin malli, tai mikäli omistat jo trampoliinin ja sen matto tai reunapehmusteet kaipaavat uusimista, tarkista löytyisikö valikoimastamme sopiva malli vanhan tilalle.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Vanhanajan Sepän Tuotteet

Vanhanajan Sepän Tuotteet


Vanhanajan Sepän tuotteet ovat upeita 100% käsin valmistettuja kodintarvikkeita. Vanhanajan Sepän tuotteet ovat takorautaa, ja valikoimasta löytyy mm. vaatenaulakoita, vaatekoukkuja, laatikonsalpoja ja saranoita. Käsin valmistetut naulakot ja koukut sopivat hyvin nykyaikaiseen sisustukseen, ja niissä on todella pitkä käyttöikä. Taotut naulakot ja vaatekoukut sopivat hyvin kotikäytön lisäksi kouluihin, hotelleihin ja muihinkin julkisiin tiloihin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

WaterGEAR

WaterGEARWaterGEAR:in tuotteet ovat laadukkaita lvi-tarvikkeita, jotka sopivat niin ammattiputkimiehelle kuin tee-se-itse-remontoijallekin. WaterGEARissa yhdistyvät korkea laatu ja edullinen hinta, joten tuotteet täyttävät vaativammankin ostajan laatuvaatimukset.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Winter Season

Winter Season


Winter Season -tuotteet koostuvat kauniista joulun klassikkotuotteista kuten joulukoristeista, kuusenkoristeista, askartelutarvikkeista ja joulutekstiileistä, sekä kauniista ja kestävistä sisustustarvikkeista. Winter Season -tuotteissa yhdistyvät kestävyys, kaunis muotoilu ja viimeistelty valmistusjälki. Sisusta kotisi Winter Season -tuotteilla ihanan tunnelmalliseksi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »