TuotemerkitAiram

Airam


Airam on pitkäikäinen suomalainen yritys, joka on tullut tunnetuksi kattavasta ja laajasta lamppuvalikoimastaan. Led-lamppujen, sisä- ja pihavalaisimien sekä sähkötarvikkeiden lisäksi valikoimastamme löytyy Airamin tunnelmallisia ja pitkäikäisiä kausivaloja ja valosarjoja, sekä kestäviä ja todella laadukkaita taloustarvikkeita, kuten mm. termospulloja ja kylmälaukkuja. Airamin tuotteet ovat taatusti toimivia ja laadukkaita!
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »Axa

Axa


AXAn tuotteet ovat ovat laadukkaita, kestäviä työkaluja ja tarvikkeita kotikäyttöön ja ammattilaiselle. Valikoimastamme löytyy mm. paineilmatyökaluja sekä isoja tikkaita rakennustyömaille ja kotiin työpajalle.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Boat Servicor

Boat Servicor


Boat Servicor -tuotteet koostuvat laadukkaista venetarvikkeista. Valikoimaan kuuluu mm. veneen moottorien varaosia, airoja sekä trailereiden varaosia. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Cellfast

Cellfast


Kaipaako kodin ja mökin puutarhatarvikkeet uusimista? Cellfastin puutarhan kastelutarvikkeet ovat huippulaadukkaita Euroopassa valmistettuja puutarhatarvikkeita, joissa on panostettu erityisesti ergonomiseen käyttöön, kestävyyteen ja muotoiluun. Cellfast onkin palkittu useasti erinomaisesta muotoilustaan, joten heidän tuotteet ovat erittäin käyttöystävällisiä. Etsitpä sitten uutta kasteluletkua puutarhaan tai uutta puutarharuiskua ja liittimiä vanhojen tilalle, Cellfastin tuotteet ovat erinomainen valinta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Einhell

Einhell


Einhell:in työkalut ovat laadukkaita saksalaisia työkaluja, jotka erinomaisella hinta-laatusuhteellaan sopivat niin harrastelijalle kuin ammattikäyttöönkin. Einhellin työkaluvalikoima on todella kattava ja sieltä löytyy tarvikkeita ja työkaluja niin puuntyöstöön, metsurille kuin puutarhurillekin.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Granhult hitsauslaitteet

Granhult hitsauslaitteetMonipuoliset, älykkäät ja edistykselliset Granhult hitsauslaitteet ja plasmaleikkurit ovat valmistettu nykyaikaisella laadukkaalla ja standartoidulla tekniikalla. Hitsauslaitteet ja plasmaleikkurit ovat täynnä huippuja komponentteja, jotka tekevät hitsauskoneista hinta-laatusuhteeltaan suorastaan voittamattomia sisältäen älykästä, pitkäikäistä ja laadukasta tekniikkaa todella kilpailukykyiseen hintaan.  Granhult hitsauslaitteille ja plasmaleikkureille annamme täyden ostosuosituksen! Granhult hitsauslaiteet ja plasmaleikkurit ovat suunniteltu siten että niitä voivat käyttää niin raskaansarjan ammattilaiset kuin aloittelevat hitsaajat sekä metallintyöstäjät. 

Granhult hitsauslaitteilla teet laadukasta saumaa, täyttöjä sekä lujia hitsauksia niin teräkseen, rst:lle, alumiinille, titaanille kuin monenlaisille korkeampilaatuisillekin metalleille.

Granhult plasmaleikkureilla leikkaat todella nopeasti ja helposti sähköä johtavia materiaaleja kuten terästä, rosteria, galvanoitua terästä, alumiinia, kuparia sekä messinkiä. Plasmaleikkurilla saa vaivattomasti laadukkaan leikkuujäljen.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »Jonköping

Jonköping


Jonköpingin työkalut ja koneet ovat kestäviä ja käyttövarmoja työkoneita niin kotimetsurille kuin ammattilaisellekin. Jonköping moottorisahat ja puutarhan polttomoottorityökalut ovat hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä valinta koti- ja mökkikäyttöön. Koneiden lisäksi valikoimaan kuuluu Jonköpin varaosat ja irtomoottorit, sekä erittäin suositut metsurin turvahousut. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Karhu kärryt

Karhu kärryt


Kotimaiset Karhu -peräkärryt ja -trailerit ovat laadukkaita Ruukin teräksestä valmistettuja perävaunuja. Karhu peräkärryistä ja trailereistä löytyy kokoja pienestä peräkärryistä isompiin XL-kärryihin, ja peräkärryihin on saatavilla myös kestäviä, laadukkaita kuomuja. Lisäksi Karhu-vaunuihin on saatavilla lisälaitoja ja varaosia tarvittaessa. Trailereiden kokovalikoimasta löytyy niin jettitraileria kuin myös isommillekin soutuveneille ja moottoriveneille sopivia trailereita.
Trailerit ja peräkärryt voi joko noutaa myymälästä, tai tilata lähimpään Kaukokiidon terminaaliin verkkokaupan kautta. Toimitamme Karhu kärryt ja trailerit valmiiksi rekisteröitynä, jolloin sen voi laittaa suoraa auton peräkoukkuun ja viedä tienpäälle.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Liiga maaliverkot

Liiga maaliverkot


Liigan urheiluverkot ja maalit ovat suunniteltu kestämään pohjoisen sääolosuhteita. Lätkämaalit ja jalkapallomaalit sopivat niin koti- kuin koulukentille, ja varaverkoista löytyy kokoja useisiin eri maaleihin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Littlest Pet Shop

Littlest Pet Shop


Ihastuttavat Littlest Pet Shop -hahmot ovat valloittaneet lasten sydämet, ja näitä pieniä figuureja löytyykin jo monen lapsen leluvalikoimasta. Pienien "petsien" kanssa on hauska keksiä erilaisia leikkejä, ja kokonsa vuoksi ne mahtuvat hyvin myös matkalle mukaan. Littlest Pet Shop -hahmoista saakin kerättyä ison kokoelman!
Selaa tuotemerkin tuotteita »Marine Pro

Marine Pro


Valikoimamme Marine Pron laadukkaat venetarvikkeet koostuvat mm. hydrauliohjaussarjoista ja niiden varaosista, sekä laadukkaista veneen lisävarusteista. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Maston

Maston


Suomalainen Maston on maailmallakin tunnettu laadukkaita maaleja valmista yritys, joista tunnetuimpia ovat spraymaalit niin kalustepinnoille kuin autoihinkin. Mastonin maalit tunnetaan kestävyydestään ja pitkästä käyttöiästään, sillä varsinkin aerosolimaalit kestävät todella pitkään. Valikoimastamme löytyy todella monipuolisesti erivärisiä maaleja erilaisille maalipinnoille, jolloin jokaisen sisustusmakuun löytyy varmasti miellyttäviä sävyjä. Olipa maalauskohteena sitten keittiön vanhat penkit tai auton uudet vanteet, valikoimastamme löytyy Mastonin maalit näihin käyttötarkoituksiin. Maalien lisäksi Mastonin valikoimasta löytyy myös autonhoitoaineita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Orthex

Orthex


Pohjoismaihin suunnitellut tyylikkäät ja käyttäjäystävälliset Orthexin tuotteet ihastuttavat selkeillä linjoillaan ja kestävyydellään. Valikoimamme Orthexin tuotteet ovat käytännöllisiä ja kestäviä kodin käyttötarvikkeita, jotka koostuvat monipuolisista säilytyslaatikoista ja keittiötarvikkeista. Orthex on helppo valinta!
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Power X-Change

Power X-Change


Markkinoiden kätevin tuoteperhe, joka tarjoaa uusinta akkutekniikkaa lompakkoa säästäen. Tätä kokonaisuutta on vaikea vastustaa!
Einhellin Power X-Change -tuoteperheen laitteet ja työkalut toimivat kaikki samalla 18V:n akulla, jolloin säästää selkeästi rahaa ja ympäristöä, sillä riittää kun akun ja laturin hankkii vain kerran. Power X-Change -akkutuoteperhe sisältää yli 40 eri työkalua, sekä kapasiteetiltaan vaihtelevia 18V:n akkuja.
Nykyaikaisen akkutekniikan ja yhdisteltävyyden lisäksi akkukäyttöisyys on yhä suositumpaa työkaluissa, sillä johdottomuus lisää huomattavasti käyttömukavuutta ja -turvallisuutta. Lisäksi yksi akku ja yksi laturi työpajalla ja puutarhassa vie vähemmän tilaa, puhumattakaan ympäristöllisistä hyödyistä.
Power X-Change -akuissa on kehittynyt litiumionitekniikka. Siinä ei ilmene muisti-ilmiöitä, ja se säilyttää täyden tehonsa myös pidemmän varastoinnin yhteydessä. Lisäksi ne ovat niin kevyitä, että pienempiäkin työkaluja on miellyttävä käyttää. Myös latausaika sekä optimaalinen kestoaika tekevät valinnan helpoksi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


ProBuilder

ProBuilder


Laatua arvostavalle harrastajalle sekä ammattilaiselle sopivat ProBuilderin tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyviä työkaluja kotitalliin sekä työpajoille. ProBuilderin kattava valikoima koostuu erilaisista työkaluista ja tarvikkeista. Valikoimasta löytyy mm. rakentajan työkaluja, korjaamotarvikkeita autopuolelle, käsityökaluja, sekä säilytysratkaisuja työkaluille ja pientavaralle.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Raja-aita tarvike

Raja-aita tarvike


Aitatarvikevalikoimastamme löytyy verkkoja monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Verkot ovat teräslangasta valmistettuja monipuoliseen yleiskäyttöön soveltuvia suojaverkkoja. Valikoimastamme löytyy mm. räystäsalusverkkoa, katiskaverkkoa kalastajalle, aitaverkkoa esimerkiksi lemmikkiaitauksen tekemiseen tai puutarhan rajaamiseen, sekä tiheäsilmäisiä jänisverkkoja ja myyräverkkoja puiden ja rakennuksien reunojen suojaamiseen. Aitaverkkojen lisäksi valikoimastamme löytyy erikokoisia ja -vahvuisia aitatolppia ja niihin sopivia lisäosia, kuten aitatolpanjalkoja sekä aitatolpanhattuja. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Rapala

Rapala


Kotimaiset Rapalan tuotteet ovat kuuluisia kestävista ja laadukkaista tuotteistaan. Sen laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle kalastajalle jotakin aina uistimista ja kalastustarvikkeista lämpimiin saappaisiin asti. Rapalan vaaput ovatkin maailman kuuluisimpia vaappuja, ja muiden kalastustarvikkeiden kanssa ne ovat yhdessä varma valinta menestyksellisille kalareissuille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Salomon's Smoker King

Salomon's Smoker King


Salomon's Smoker King -savustimilla valmistat herkulliset herkulliset pitoruoat kotona ja mökillä! Sähkösavustimella lihan valmistus on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Kestävä savustuspönttö on näppärä kantaa mukaan niin kesämökille kuin venesatamaankin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Shimano

Shimano


Erä -lehti on nimennyt Shimanon "vuosituhannen parhaaksi kelavalmistajaksi" eikä suotta, sillä Shimanon kelat ja vavat vakuuttavat joka vuosi kestävyydellään ja käyttöystävällisyydellään. Shimanon valmistuksessa on otettukin huomioon pohjoisen olosuhteet ja Shimanon tuotteista näkee, että ne ovat kalastajien suunnittelemia huippuyksityiskohtia myöten. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Stinger lohi

Stinger lohi


Stinger on uistelijoiden ja ammattikalastajien suosima laadukas kalastusmerkki, joka valmistaa kestäviä ja hienouintisia uistimia erityisesti vetouisteluun. Kokeile ja vakuutu!
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Sufix Siimat

Sufix Siimat


Kalan ja kalastajan välinen tärkein yhteys on siima, siksi kannattaa valita Sufix. Sufix-laatuun voi varmasti luottaa, valitsetpa monofiili- tai monikuitusiiman missä hintaluokassa tahansa, sillä Sufix tekee pistokokeita valmistuseriin. Sufix valmistaakin yli 35 vuoden kokemuksella maailman parhaimpia siimoja niin kesäkalastukseen kuin pilkillekin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Texas Steel

Texas Steel


Jos etsit laadukasta grilliä tai grillitarvikkeita, on Texas Steel -grilli varma valinta. Laadukkaasti viimeistellyistä, kestävistä grilleistä löytyy vaihtoehtoja niin pieniin grillaushetkiin kuin isompiinkin grillijuhliin. Texas -kaasugrillit kruunaavat terassin ja kesäkeittiön ilmeen jykevillä ja tyylikkäillä ulkomuodoillaan. Jos et osa päättää minkä grillin valitsisit valikoimastamme, valitse Texas ja et tule pettymään!
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Trampoliini

Trampoliini


Trampoliinilla hyppiminen on leikkiä, hauskanpitoa ja liikuntaa samaan aikaan. Trampoliinihyppely kehittää mm. lihasvoimaa ja lihaskestävyyttä sekä kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä. Lisäksi hyppely on erinomainen keino parantaa tasapainoa ja ketteryyttä. Backflip -trampoliinit ja trampoliinitarvikkeet ovat laadukkaita joka kotiin sopivia tuotteita. Katso valikoimaa ja valitse itselle tai perheellesi sopivin malli, tai mikäli omistat jo trampoliinin ja sen matto tai reunapehmusteet kaipaavat uusimista, tarkista löytyisikö valikoimastamme sopiva malli vanhan tilalle.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Vanhanajan Sepän Tuotteet

Vanhanajan Sepän Tuotteet


Vanhanajan Sepän tuotteet ovat upeita 100% käsin valmistettuja kodintarvikkeita. Vanhanajan Sepän tuotteet ovat takorautaa, ja valikoimasta löytyy mm. vaatenaulakoita, vaatekoukkuja, laatikonsalpoja ja saranoita. Käsin valmistetut naulakot ja koukut sopivat hyvin nykyaikaiseen sisustukseen, ja niissä on todella pitkä käyttöikä. Taotut naulakot ja vaatekoukut sopivat hyvin kotikäytön lisäksi kouluihin, hotelleihin ja muihinkin julkisiin tiloihin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »