Uutiskirje

 

Mikä on Tuontitukku.fi uutiskirje?

Tuontitukku.fi uutiskirje on viikoittainen uusimpiin uutuuksiin sekä kovimpiin tarjouksiin liittyvä tietopaketti sähköpostin muodossa, jonka voit lukea helposti ja nopeasti kaikkialla niin tietokoneellasi kuin puhelimellasikin. Tuontitukku.fi uutiskirjeen avulla pysyt kartalla uusimmista sekä jännittävimmistä tuotteista. Tuontitukku.fi  uutiskirjeellä tarjoamme monipuolisen informaatiokattauksen aina sisustustuotteista työkoneisiin ja siitä tärkeimpiin kodintarvikkeisiin asti. Piristä päivääsi ja tutki mielenkiintoisimmat uutiskirjetarjoukset, jotka löytyvät vain yhden klikkauksen päästä.

Istu sohvalle, ota aamupalaa tai kuppi kuumaa ja tutkaile uusimmat, edullisimmat sekä jännittävimmät uutiskirjeen tuotteet.

 

Mitä hyötyä on tilata Tuontitukku.fi uutiskirje?

Tuontitukku.fi uutiskirje tarjoaa sinulle paljon erilaisia etuja.  Kun tilaat uutiskirjeen, niin saat heti palkinnoksi 5,90€ alennuksen toimituskuluista yli 100€ tulevista ostoksistasi, eli useimmat toimituskulut saat ilmaiseksi. Tuontitukku.fi uutiskirjeen tilaaja-alennuksen lisäksi saat ensimmäisenä tiedot tärkeimmistä sekä huikeista eräluontoisista kampanjoistamme. Uutiskirjeellä haluamme tuoda sisäpiirin asiakkaille nopeasti tiedon eräluontoisiin kampanjoihin, sillä uutiskirjeen kampanjoissa on todella massiivisia tarjouksia sekä superpoistoista ja erityisiä tuote-eriä, jotka useasti loppuvat kesken kampanjan. Tarjoamme uutiskirjeissämme myös paljon tuoteinformaatiota niin tutuista kuin tuntemattomimmistakin tuoteuutuuksista.

Rekisteröidy uutiskirjeen tilaajaksi samantien, ja näin pääset käsiksi mahtaviin supertarjouksiin ja laajaan Tuontitukku.fi informaatiotietoon!

 

Kuinka tilaan Tuontitukku.fi uutiskirjeen?

Tuontitukku.fi uutiskirjeen tilaaminen on vaivatonta, helppoa ja nopeaa! Lisää vain sähköpostiosoitteesi tilausikkunaan ja klikkaa Tilaa-painiketta.

Tuontitukku.fi tilaajaetu saapuu saman tien näytöllesi kun olet tilannut uutiskirjeemme. Vau kuinka helppoa!

Säästä rahaa, inspiroidu, löydä uusia ideoita, ylläty sekä innostu uutiskirjeemme avulla. Kiitos kun tilasit, näin kuulut Tuontitukku.fi etujoukkoon eli sisäpiiriin!

 

Huomionarvoista on myös se, että jos jostain syystä et pidä tai et halua uutiskirjettämme, niin sen peruuttaminen on yhden klikkauksen takana uutiskirjeen alareunassa.