Tuontitukku myymälä

 

 

 

Tuontitukku Fi Oy on vuonna 1996 perustettu perheyhtiö.

Alkuaikoina Tuontitukku keskittyi lähinnä Euroopasta tuotaviin tukkueriin ja niiden maahantuontiin sekä tukkukauppaan. Vuonna 1998 yritys laajentui vähittäismyyntiin avaamalla kivijalkamyymälän Kalajoelle. Verkkokauppa aloitti vähittäismyynnin rinnalla toimintansa vuonna 2008. Verkkokaupan noutopisteiden (Postin ja Matkahuollon) kautta tuotteita toimitetaan koko Suomen lisäksi myös ulkomaille.

Valikoimaan kuuluu noin 40 000 tuotenimikettä. Tuotevalikoima on todella laaja. Sieltä löytyy mm. taloustarvikkeita, sisustustuotteita, pienkoneita, moottoreita ja varaosia, rakennustarvikkeita, toimistotarvikkeita, kalastustarvikkeita, tietotekniikkaa sekä urheilutuotteita.

Verkkokauppaan päivitetään lähes kaikki myymälän puolelta löytyvät tuotteet, joten myymälän tuotekohtaiset saatavuudet on helppo tarkistaa myös verkkokaupan kautta.

Toimitus ja logistiikka pitävät huolen, että tavara liikkuu nopeasti ja vaivattomasti asiakkaalle. 20 vuoden aikana asiakkaille on toimitettu yli 100 000 lähetystä. Toimitamme tilauksia yksityishenkilöiden lisäksi myös yrityksille, kunnille, kouluille sekä muille vastaaville yhteisöille.

Myymälä, päävarasto sekä verkkokaupan toimitus toimivat kaikki saman katon alla Kalajoen keskustan läheisyydessä.

Meiltä saat asiantuntevaa palvelua tuotteistamme.

Tervetuloa ostoksille!
 

Tuontitukku FI Oy
Merenojantie 8
85100 Kalajoki (Kalajoen keskustassa) 

Myymälä avoinna arkisin: ma - pe klo 9:00-18:00 (la 9:00-14:00)

Puh: 010-2296220
Sähköposti: info@tuontitukku.fi