Toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus.

2. Varastosta löytyvälle tuotteelle toimitusaika on 1 - 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle mahdollisimman pikaisesti.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Tuontitukku.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@tuontitukku.fi tai puhelimitse 010-2296220.

4. Tuontitukku.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Tuontitukku.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Tuontitukku.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tilaukset käsittelemme 24h sisällä tilauksesta. Tuotteidemme toimitusaika on asiakkaalle 1 - 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.2. Toimitustavat

- Nouto lähimmästä Matkahuollosta, hinta alkaen 5,90 €

- Nouto lähimmästä lähikaupasta, hinta alkaen 5,90 €

- Toimitus suoraan kotiovellesi, hinta alkaen 9,90 €

- Nouto lähimmästä Postista, hinta alkaen 5,90€

- Nouto SmartPOSTista, hinta alkaen 4,90€

- Postin kotiinkuljetus 9,90€

- Ennakkolähetyskulut 3,90€ (maksaessasi tilaus matkahuoltoon tai postiin noudettaessa)

Nouda pakettisi Matkahuoltojen ja postien lisäksi minkä tahansa Tradekan Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa matkahuollon tai postin määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

Matkahuolto ja posti tuo paketin asiakkaan kotiovelle.
 

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.


3. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna lasku: Saat laskun sähköpostin kautta, kun tilaus on toimitettu. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 3,90 euroa.

Osamaksu - Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika Vuosikorko Avausmaksu Laskutusmaksu
3kk 0% 9,90 € 3,95 €
6kk 0% 19 € 3,95 €
12kk 0% 29 € 3,95 e
24kk 9,95% 29 € 3,95 €
36kk 9,95% 29 € 3,95 €
Tili 22% 0 € 3,95 €

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: www.klarna.com/klarna-tiliehdot.pdf

Collector lasku/osamaksu: Lasku lähetetään erillisenä kirjeenä n. 4-6 viikon kuluttua tilauksen saapumisesta. Laskuilla on jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskut voidaan myös maksaa pienemmissä erissä. Laskutuslisä on 3,90€.

Voit itse päättää, kuinka paljon maksat minäkin kuukautena. Pienin maksettava summa on merkitty laskuun. Voit myös milloin tahansa maksaa koko jäljellä olevan summan ja näin lopettaa osamaksujen maksamisen. Osamaksuista ei laskuteta ylimääräisiä avausmaksuja. Osamaksuista peritään kuitenkin laskutusmaksu ja korko, joka lasketaan ensimmäisestä osamaksusta lähtien.

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 30 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Lisäksi tuotteen tulee olla ehjässä alkuperäispakkauksessa.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@tuontitukku.fi tai puhelimitse numeroon 010-2296220.

Pyydämme palauttamaan tuotteet Matkahuollon / Postin asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Asiakaspalautus / Tuontitukku, Merenojantie 8, 85100 Kalajoki

Matkahuollon palautuskoodi on 9514060. Postin palautuskoodi on 615276.

Säilytä matkahuollosta/postista saatu kuitti palautuksesta !

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa. Palautuskulut ovat kuitenkin kuluttajan vastuulla siinä tapauksessa, että tuotetta ei voida kuljettaa tavanomaisena postikuljetuksena esimerkiksi sen suuren koon vuoksi. Myös palautuksesta aiheutuvat välilliset kustannukset ovat kuluttajan vastuulla.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero tai lähetenumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille / perutetaanko lasku vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle.
  • Haluatteko vaihtaa tilalle kokonaan toisen tuotteen.
  • Mikäli tilaus on maksettu verkkomaksuna, pyydämme ilmoittamaan tilinumeron IBAN-muodossa, minne hyvitys suoritetaan palautuksen saavuttua varastoon takaisin.
Tilauksen yhteydessä syntyneitä toimituskustannuksia emme maksa takaisin, koska kaupalle on kertynyt kustannuksia.


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  info@tuontitukku.fi tai soittamaan 010-2296220.


6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@tuontitukku.fi tai soittamalla 010-2296220. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Tuontitukku.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.


7. Yhteystiedot


Tuontitukku FI Oy
Merenojantie 8
85100 Kalajoki

Puh. 010-2296220

Sähköposti: info@tuontitukku.fi