BLACK FRIDAY

Suomen suurin tarjouspäivä, oletko valmiina?

2017 Black Friday! 24.11.2017 Tuontitukku.fi tarjoaa kaikille asiakkaille järjettömän kovia tarjouksia! Yhdysvalloista Suomeen rantautuneen Black Fridayn eli Mustan Perjantain kunniaksi annamme asiakkaille suuria etuja alkavaan joulun odotukseen. Black Friday -tarjoukset ovat voimassa Tuontitukku.fi verkkokaupan lisäksi myös myymälässä. Osallistu sinäkin vuoden suurimpaan tarjouspäivään!
 

Mikä on Black Friday?

Black Friday on saanut alkunsa USA:ssa. Päivä on tunnetusti ollut Kiitospäivän (Thanksgiving) jälkeinen päivä, jolloin kaupat ovat tarjonneet mahtavia alennuksia ja tarjouksia. Black Fridayta on usein kutsuttu Joulusesongin aloituspäiväksi. Vuodesta 2005 Black Friday on ollut USA:n kiireisin ostospäivä!

 

Black Friday Suomessa

Suomalaisten tietoisuuteen Black Friday tuli kunnolla vuonna 2015, kun ostospäivän suosio lähti räjähdysmäiseen kasvuun. Ilmiön ympärillä pyörivä hype ei olekaan tuulesta temmattu, sillä vuoden 2014 Black Fridayhin verrattuna verkkokauppojen myynti jopa nelinkertaistui vuonna 2015. Tavalliseen marraskuiseen perjantaihin verrattuna myynti Black Fridayna taas jopa kuusinkertaistui.