BLACK FRIDAY

Suomen suurin tarjouspäivä tulee jälleen, oletko valmiina?

Black Friday 2018 tulee entistäkin suurempana ja toinen toistaan kovempia tarjouksia täynnä! Perjantaina 23.11.2018 Tuontitukku.fi tarjoaa kaikille asiakkaille järjettömän kovia tarjouksia! Yhdysvalloista Suomeen rantautuneen Black Fridayn eli Mustan Perjantain kunniaksi annamme asiakkaille suuria etuja alkavaan joulun odotukseen. Black Friday -tarjoukset ovat voimassa Tuontitukku.fi verkkokaupan lisäksi myös myymälässä. Osallistu sinäkin vuoden suurimpaan Black Friday -tarjouspäivään ja joulusesongin aloituspäivään! Tarjoukset tulevat voimaan heti keskiyöllä ja kestävät koko päivän, osa koko viikonlopun jatkuen Black Friday:n jälkeen Black Weekend-tarjouksina. Kaikki Black Friday -tarjoustuotteet löytyvät yhden sivun alta joka tulee esille verkkosivuillemme. Näin ostaminen on helppoa ja tarjoukset löytyvät nopeasti.
 

Mikä on Black Friday?

Black Friday on saanut alkunsa USA:ssa. Päivä on tunnetusti ollut Kiitospäivän (Thanksgiving) jälkeinen päivä, jolloin kaupat ovat tarjonneet mahtavia alennuksia ja tarjouksia. Black Fridayta on usein kutsuttu Joulusesongin aloituspäiväksi. Vuodesta 2005 Black Friday on ollut USA:n kiireisin ostospäivä!
 

Black Friday Suomessa

Suomalaisten tietoisuuteen Black Friday tuli kunnolla vuonna 2015, kun ostospäivän suosio lähti räjähdysmäiseen kasvuun. Ilmiön ympärillä pyörivä hype ei olekaan tuulesta temmattu, sillä vuoden 2014 Black Friday:hin verrattuna verkkokauppojen myynti jopa nelinkertaistui vuonna 2015. Tavalliseen marraskuiseen perjantaihin verrattuna myynti Black Friday:na taas jopa kuusinkertaistui.

Nykyään Black Friday on todella odotettu tapahtuma, sillä se avaa joulusesongin ja sieltä poimitaan parhaimmat tuotteet sekä itselle että pukinkonttiin joululahjaksi. Black Friday -päivänä pitää olla nopea, sillä kuluttajat osaavat odottaa kovia tarjouksia ja halpoja hintoja, joten kovimmat tarjoustuotteet myydään nopeasti loppuun.